Knepent tap mot Hypo i første Kvartfinale – Byåsen

Knepent tap mot Hypo i første Kvartfinale

Med et tett kampprogram for tiden ble det tøft mot Hypo på lørdag. Byåsenjentene slet fra starten, og viste ikke den samme formen som i de foregående kampene i eliteserien. Likevel hadde Byåsen en god innhenting på slutten av 2. omgang, og klarte retusere til et 1- målstap 23-24 i den første kvartfinalen i europacup.

» Man står med litt blandede følelser etter dagens kamp. Vi var nære ved å spille oss ut av turneringen, men vil lyktes i å holde oss inne i kampen, så vi har sjanse for å komme videre. Etter to flotte kamper tidligere i uken føltes det som et antiklimaks med dagens kamp. Vi må også bare erkjenne at vi var oppe mot noen meget erfarne motstandere, som var dyktike på å få kampen på deres premisser. Hypo ville gjerne spille langsomt, og når vi fikk ballen var vi ofte litt for ivrige. Vi hadde håpet på mer i dag, men vi står også tilbake med en følelse av at dette kan vi vende neste lørdag. » – Claus Mogensen

Det er med andre ord fremdeles muligheter for å vinne sammenlagt, og ta seg til en semifinale også i årets Europacup. Først venter hjemmekamp mot Halden i årets Grundigliga onsdag 11. mars klokken 18:30. Deretter blir det returoppgjør lørdag 14. mars i Wien.

Byåsens beste spiller ble Vera Bekken, som spilte en flott og jevn kamp. Byåsens toppscorer ble Maren Gundersen med 7 mål.