Aker Topphåndball-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Byåsen

Aker Topphåndball-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

På søndag er vi klar for vår 2. kamp i Rema 1000 ligaen denne sesongen. Vi reiser til Oslo for å møte Aker Topphåndball.

Etter seier i første kamp denne sesongen gleder vi oss nå til å ta fatt på vår andre kamp, som nevnt mot Aker Topphåndball. Dette blir en svært tøff kamp som vi gleder oss veldig til, siden Aker er nye i elitespillet og det at vi aldri har spilt mot dem.

Aker Topphåndball ble stiftet i 2016 etter en avtale mellom Njård IL og Ullern IF, og er altså en ny klubb i ligaen. Vi kan nevne at Njård IL var i eliteserien i 2008/09, 2009/10 og 2011/12.

Det er uten tvil et godt lag vi møter på søndag. De vant sin første kamp 29-27 over Molde forrige helg. I tillegg til nevnte Tuva har de en rekke spillere man skal se opp for, blant andre Moldes storscorere i nevnte kamp, Karoline Lund og Marielle Martinsen. I tillegg har de en veldig god målvakt i Vilde Johansen. Ekstra gøy blir det selvsagt at vi møter igjen Tuva Alsaker Høve, som gikk fra Byåsen til Aker foran denne sesongen.

Her kan du høre hva hovedtrener Atle Oliver Johansen sier om søndagens bortekamp i Oslo:

De som har muligheten anbefales å ta turen til Bygdøhus idrettshall, til noe vi tror blir en meget spennende kamp.

Kampstart kl. 18:00.

De som ikke har mulighet til å se håndball i hall kan også se denne live på Direktesport.no (Amedias lokalaviser og Nettavisen).

Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen